Antwoord op jullie vragen over diabetes type 1

Antwoord op jullie vragen over Diabetes type 1

Onlangs deelde ik een vraagsticker op Instagram waarmee jullie mij vragen konden stellen over diabetes type 1. Ik heb ontzettend goede vragen gekregen en besloten om hier antwoord op te geven door middel van een Youtube-video.

De vragen gaan over zaken als sporten met diabetes type 1, het maken van een goede keus voor een insulinepomp, tips voor ontbijt en meer. De antwoorden helpen jou mogelijk weer een beetje bij het managen van T1D.

Bekijk hier de video:

Ik ben natuurlijk benieuwd of je het leuk vindt meer van dit soort video’s te zien waarin ik vragen van anderen beantwoord? Laat het me weten in de opmerkingen hieronder of onder de video!

DEEL DIT ARTIKEL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees verder:

Mis nooit een nieuwe blog of vlog

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief en krijg melding bij publicatie van een nieuwe blog of vlog. Ik spam je dus niet.

Meer informatie over de nieuwsbrief vind je in het privacybeleid