OVER RONNIE

Voor een ontzettend lange tijd heb ik gedacht dat wanneer je Diabetes Type 1 hebt, je standaard in het nadeel bent met vrijwel alles in het leven. Of dat nou gaat om een gezond gewicht, fatsoenlijk eten, zonder stress sociaal zijn, werk, sport, etc. 

Natuurlijk heeft type 1 diabetes gevolgen op alle aspecten in het leven, dat ontkent niemand. Maar sinds ik beter ben gaan eten, regelmatiger beweeg, meer weet over de conditie en met een positieve mindset de situatie bekijk, kan ik oprecht zeggen dat ik me nog nooit zó goed heb gevoeld. Ik ben 22 kilo kwijt, heb een HbA1C van 37, geniet van heerlijke maaltijden, hou van sociale gelegenheden en ben gek op sporten. En dat dus mét mijn chronische ziekte.

Desondanks is het voor mij lang zoeken geweest naar deze balans. Om de conditie te controleren en een gezond gewicht te behalen heb ik een cursus gevolgd en uren aan zelfstudie gedaan op het gebied van voeding, sport en diabetes. Vervolgens komt de praktijk, waarbij ik leerde dat alles staat of valt bij hoe je met de situatie omgaat. Dit heeft mij mentaal een stuk sterker gemaakt.

WAT IS RONNIE’S DOSIS?

Met deze website wil ik deze kennis en inzichten delen aan anderen met diabetes, zodat meer mensen gelukkiger en gezonder kunnen leven met deze conditie. Dit doe ik middels online coaching (binnenkort meer informatie) en door het delen van leerzame content middels e-books en informatieve blogs.

Ik hoop dat de website je nieuwe inzichten geeft en je plezier hebt in het lezen van deze artikelen. Als je vragen hebt, stuur me dan even een mailtje (via het contactformulier) of volg me op Instagram: @ronniesdosis.

Veel leesplezier!

Algemene informatie:

KVK-nummer: 76077683
BTW-nummer: NL206588926B01
E-mail adres: info@ronniesdosis.nl

Privacyvoowaarden: 

Persoonlijke gegevens die verzameld worden bij het doen van een bestelling zullen puur gebruikt worden voor het aanleveren van de (digitale) dienst(en). Voor persoonlijke gegevens die verzameld worden om je beleving op de website te optimaliseren en/of je aan te melden voor de nieuwsbrieven, zal altijd eerst toestemming worden gevraagd.