OVER RONNIE

Voor een ontzettend lange tijd heb ik gedacht dat wanneer je Diabetes Type 1 hebt, je standaard in het nadeel bent met vrijwel alles in het leven. Of dat nou gaat om een gezond gewicht, fatsoenlijk eten, zonder stress sociaal zijn, werk, sport, etc. 

Natuurlijk heeft type 1 diabetes gevolgen op al deze aspecten, en nog wel meer. Dat kan niemand ontkennen. Maar sinds ik bewuster ben gaan eten, regelmatiger beweeg, meer weet over diabetes management en met een positieve mindset de situatie bekijk, kan ik oprecht zeggen dat ik me nog nooit zó goed heb gevoeld. Ik ben 22 kilo kwijt, heb een HbA1C van 37, geniet van heerlijke maaltijden, hou van sociale gelegenheden en ben gek op sporten. En dat dus mét mijn chronische ziekte.

WAT IS RONNIE’S DOSIS?

Ik geloof dat de sleutel tot een gezond en gelukkig leven met diabetes type 1 zit in een combinatie van de onderstaande vier elementen:

Samen vormen deze elementen ‘mijn dosis voor diabetes’, om de conditie zo goed mogelijk te managen met behoud van kwaliteit van leven. Vandaar de naam Ronnie’s Dosis.

Met deze website wil ik middels blogs en e-books feitelijke kennis en persoonlijke inzichten delen op gebied van deze elementen. Dit om zo anderen met diabetes te helpen met het managen van de conditie en meer uit het leven te halen. Om tot deze informatie te komen heb ik een cursus gevolgd van Diabetic Muscle & Fitness en uren aan zelfstudie gedaan op het gebied van voeding, sport, mindfulness en diabetes management.

Ik hoop dat de website je nieuwe inzichten geeft en je plezier hebt in het lezen van deze artikelen. Als je vragen hebt, stuur me dan even een mailtje of volg me op Instagram: @ronniesdosis.

Veel leesplezier!

Algemene informatie:

KVK-nummer: 76077683
BTW-nummer: NL206588926B01
E-mail adres: info@ronniesdosis.nl

Privacyvoowaarden: 

Persoonlijke gegevens die verzameld worden bij het doen van een bestelling zullen puur gebruikt worden voor het aanleveren van de (digitale) dienst(en). Voor persoonlijke gegevens die verzameld worden om je beleving op de website te optimaliseren en/of je aan te melden voor de nieuwsbrieven, zal altijd eerst toestemming worden gevraagd.