Wakker worden met hoge bloedsuikers… het voelt soms alsof je door een bus bent aangereden. Belangrijk is om de situatie zo snel mogelijk te behandelen. In deze video hieronder leg ik uit hoe ik met een hoge bloedsuiker bij het wakker worden omga. 

Let op: ik ben geen arts en niet verantwoordelijk voor jouw diabetesregime. Bespreek altijd met je arts hoe/wat. 

Na het kijken van deze video hoop ik dat wakker worden met hoge bloedsuikers voor jou ook makkelijker is op te lossen. Echter: voorkomen is beter dan genezen. Daarom adviseer ik je om ook andere blogs op Ronnie’s Dosis te lezen, zodat je dit kan realiseren.

Fit met Diabetes E-book bijna klaar

Het e-book Fit met Diabetes is bijna afgerond. De tekst is er, het beeldmateriaal is er en alles wordt nu bij elkaar geplaatst. De laatste stap is het kunnen aanbieden via mijn website. September haal ik daarmee net niet, maar oktober wordt de maand. Blijf Ronnie’s Dosis volgen op Instagram voor meer updates.

UPDATE:

Inmiddels is het Fit met Diabetes e-book al gelanceerd en meer dan 60 keer verkocht. Een deel van de opbrengst gaat naar de Bas van de Goor foundation, waarmee zij ook weer andere mensen met diabetes type 1 kunnen helpen.