Foto met JDRF t-shirt

Gaaf nieuws: per 1 mei ga ik aan de slag bij JDRF Nederland als Fondsenwerver Digitale Kanalen. Zo kan ik dus helpen om geld op te halen voor onderzoek naar behandeling en genezing van diabetes type 1! Via de blogs op Ronnie’s Dosis en jullie reacties hierop krijg ik al onwijs veel voldoening. Dat ik nu ook een steentje kan bijdragen aan het genezen van, is voor mij een droom die uitkomt. En het mooie is dat ik meteen daad bij het woord kan voegen dankzij de JDRF One Walk 2021.

JDRF One Walk 2021

De 10e editie van het jaarlijkse JDRF One Walk event vindt namelijk plaats as we speak. Tussen nu en 19 juni draait het hierbij volledig om zoveel mogelijk geld ophalen voor onderzoek. Dit kan door zelf een sportieve actie op te zetten en om vervolgens donaties te vragen voor je prestaties, of natuurlijk door zelf te doneren voor de actie van een ander.

Met het team achter JDRF Nederland gaan wij zelf ook een sportieve uitdaging aan, namelijk het gezamenlijk zetten van 1.300.000 stappen. Elke stap staat voor één meter, en elke meter is gelijk aan één euro. 1.300.000 euro is namelijk het doelbedrag wat we voor alle tien JDRF One Walk events samen en dus in totaal willen ophalen.

250 kilometer lopen

Concreet betekent dit voor mij dat ik tot 19 juni de tijd heb om 250 km te lopen. Dat komt neer op zo’n 4 á 5 km per dag. In principe goed te doen, ware het niet dat ik natuurlijk continue moet plannen hoe, wat en wanneer ik ga lopen om mijn bloedsuikers hierbij zoveel mogelijk onder controle te houden.

Ik verwacht ook dat mijn insulinegevoeligheid flink gaat stijgen, want je hebt het toch over ongeveer 10.000 stappen per dag. En dat twee maanden lang. Ook dit vereist natuurlijk weer aanpassingen in ratio’s.

Dus als je het vanuit die hoek bekijkt, is het toch best wel een uitdaging. En daarom kan ik jou support goed gebruiken. Hoe? Simpel: een donatie! Een donatie van jou zou me namelijk enorm motiveren om die 250 km aan te tikken en zo samen flinke stappen te zetten naar een wereld zonder type 1.

Dus: Wil je me helpen met een donatie? Dat kan via de link hieronder:

DONEER HIER

Ik ben je hiervoor ontzettend dankbaar.

Je kunt natuurlijk ook zelf een actie starten om geld in te zamelen, zoals ik hierboven al schreef. Dat kan hier.

Lopen

Op de hoogte blijven

De komende dagen zijn de weersvoorspellingen goed dus dat belooft een goede start. Ik zal jullie gaandeweg op de hoogte houden van de voortgang via de site en mijn instagram.

Tot snel,

Ronnie