Na vele uren redigeren, beeldmateriaal maken, opmaak verbeteren en technisch uitvogelwerk, kan ik eindelijk officieel de releasedatum voor het Fit met Diabetes ebook met jullie delen! 

Het e-book zal op zaterdag 16 november 2019 om 12:00 op ronniesdosis.nl beschikbaar zijn.

“Voor iedereen met diabetes en sportieve uitdagingen.” – Bas van de Goor, professioneel oud-volleyballer met Type 1 Diabetes en oprichter Bas van de Goor Foundation.

UPDATE:

Inmiddels is het Fit met Diabetes ebook online beschikbaar via deze link.

Het ebook is meer dan 60 keer verkocht in de eerste maanden na de release, en een groot deel van de opbrengst gaat naar de Bas van de Goor Foundation. Het restant van het bedrag investeer ik in deze site. Op die manier komt al het geld uiteindelijk weer bij mensen met diabetes type 1 terecht.

Als je vragen hebt over het ebook, of als je meer wil weten over wie ik ben, stuur me dan gerust een berichtje via Instagram (@ronniesdosis) of de comments hieronder.

Neem jij verantwoordelijkheid voor je situatie en haal je het beste uit je leven, of kun je eerlijk gezegd wel meer doen om je diabetes beter te managen? De beste tijd om actie te nemen was gisteren, dus waar wacht je nog op?