Redactiebeleid

Ronnie’s Dosis is toegewijd om eerlijke en integere informatie te delen over diabetes type 1. Hieronder lees je de richtlijnen op basis waarvan de website gebouwd is.

Eerlijk en integer

Het is mijn missie om met Ronnie’s Dosis de levenskwaliteit van iedereen die leeft met diabetes type 1 te verhogen. Alle informatie die ik met deze website deel, commercieel of niet, sluit hier dan ook op aan.

Hoewel alle informatie op Ronnie’s Dosis gebaseerd is op kwalitatief wetenschappelijk onderzoek, informatie uit vooruitstrevende zorginstanties en eigen ervaringen, ben ik geen arts en heb ik ook geen medisch diploma. Je moet dan ook nooit behandeling uitstellen, negeren of stoppen op basis van de informatie op deze site.

Ik blijf een mens, en maak dus soms fouten. Door incomplete informatie en- of misverstanden kan het zijn dat ik content publiceer vanuit een insteek die niet correct is. Wanneer ik dit zelf of via melding achterhaal, doe ik uiteraard mijn uiterste best om deze content te corrigeren waar mogelijk.

Afilliate links

In sommige blogs zullen links naar producten of diensten staan. Deze producten en diensten vernoem ik alleen wanneer ik ze zelf heb gebruikt en ook adviseer, omdat ik denk dat ze van toegevoegde waarde zijn voor jou als lezer. Wanneer je interesse hebt in zo’n dienst of product en je koopt het via de link op mijn website, dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor zonder dat het jou iets kost. Dit geld steek ik vervolgens weer in de website, dus het zou tof zijn als je me zo wil supporten!

Gesponsorde content

In enkele gevallen kan er content op Ronnie’s Dosis staan welke is gepubliceerd door en/of samen met adverteerder. Wanneer dit het geval is zal ik dit hier altijd bij vermelden.

Contact

Voor vragen met betrekking tot de content en het redactiebeleid, neem contact op via info@ronniesdosis.nl.