Dextro's in bulk kopen

Hoe goed je ook ingesteld bent, hypo’s blijven onvermijdelijk wanneer je kampt met diabetes type 1. Het best kun je ze oplossen met pure glucose, dat is je wellicht al bekend. Maar hoe je aan die pure glucose komt? Daar valt wel wat over te vertellen. Ik heb namelijk een praktische tip voor hypo’s met diabetes!

Onlangs kreeg ik via mijn werk namelijk zo’n 40 repen Dextro. Ik dacht dat ik daar een ruime tijd mee vooruit zou kunnen. Echter, binnen 7 maanden waren ze allemaal op. En dit ondanks een Time in Range van 91% over die tijd heen.

Praktische tip voor hypo’s: bulk-inkoop

Nu zullen er her en der wat Dextro’s verloren zijn gegaan; denk aan repen die kwijt zijn geraakt in jassen en tassen of het weggooien van de laatste 3 tabletten omdat ze kneiterhard zijn geworden. Toch vond ik dat ik er binnen een moordend tempo doorheen ben gegaan, en daarom heb ik sindsdien besloten: ik koop alleen nog maar hypo-middelen in BULK. 

Praktisch hypo’s oplossen doe ik met deze producten

Vaak is dit goedkoper dan wanneer je een los product koopt, al hangt het af van de aanbieder. Soms scheelt het niet veel of is het nét wat duurder, maar brengt het extreem veel gemak (tijd is ook geld) en je bent er een tijd vanaf. Daarentegen geldt dat je ook vaak 5% of 10% korting kan krijgen als je voor het grootste pakket gaat.

Hieronder de middelen die ik koop om hypo’s het slimst op te lossen en waar ik dat doe.

Dextro’s

Dextro’s koop ik vrijwel altijd per 24 repen (i.p.v. per 3) via Bol.com. Als ik korting krijg bij 2 dozen, doe ik dat. Dan is het sowieso goedkoper dan in de winkels.

Smaken beschikbaar:

AA Energy Drank

Ook deze bestel ik via Bol. Smaken:

Natuurlijk kun je ook hypo’s oplossen met andere middelen, maar deze werken vaak trager en/of ben je geneigd van meer te nemen omdat ze lekkerder zijn en traag werken. Om die reden hou ik het bij bovenstaande oplossingen en koop ik ze dus in bulk in!

Heb jij ook nog een praktische tip voor hypo’s met diabetes? Laat het weten in de comments hieronder!

In deze post zitten affiliate links opgenomen. Wanneer je via deze links een aankoop doet, kost dat jou niets extra en krijg ik een kleine bijdrage. Dit kan ik dan weer investeren in deze website om zo nog vaker en betere content te creëren. Jouw support waardeer ik in dat geval enorm.