Insuline spuiten in het openbaar, niet iedereen met Diabetes voelt zich er prettig bij. In een open omgeving zijn er toch meer ogen op je gericht, waardoor het voor sommigen niet comfortabel voelt om dan te prikken. Zelf prik en doseer ik wel publiekelijk, en ik heb daar vijf goede redenen voor. Check ze in de video! 

Als we het hebben over insuline spuiten in het openbaar (wanneer het nodig is), dan hoop ik dat je met de informatie uit bovenstaande video genoeg inspiratie en motivatie hebt gehaald om dit zelf ook te doen als dat nu nog niet het geval is. Op langere termijn help je jezelf en anderen er alleen maar mee, of dat nu is via het creëren van awareness of vergroten van je zelfvertrouwen.

Mocht je het lastig vinden om de juiste mindset te vinden als het gaat om managen van diabetes en het accepteren van de conditie, stuur mij dan gerust eens een mail met je vragen of benader me op instagram via een dm. Ik doe mijn best om je vragen dan te beantwoorden. Uiteraard kun je ook de andere blogs over mindset en mindfulness lezen op mijn blog. Tot slot wil ik je ook adviseren om zoveel mogelijk het gesprek aan te gaan met anderen met diabetes type 1.