Het verschil tussen mijn vroegere HbA1c van 80, en tegenwoordige HbA1c’s van rond de 35? Ik heb tijd en energie geïnvesteerd in deze 10 punten. Je HbA1c verbeteren vereist commitment. Hoe meer je van de punten toepast, hoe dankbaarder je bloedsuikers je zullen zijn. 

10 manieren om je bloedsuikers te verbeteren:

Ik hoop dat met deze 10 tips HbA1c verbeteren een realiteit voor je wordt. Mocht je willen weten hoe je deze tips het beste kunt toepassen, dan verwijs ik je naar mijn andere blogs op Ronnie’s Dosis of naar mijn Fit met Diabetes e-book, waar ik je deze tips leer implementeren middels een stappenplan. Zo verbeter je op korte en lange termijn je bloedsuikers en daarmee verhoog je ook je kwaliteit van leven. Deze tips blijf ik zelf in ieder geval toepassen tot er een kunstmatige alvleesklier komt, of er een genezing is uitgevonden.

Stel altijd je vragen

Wie niet vraagt, wie niet weet. Ik adviseer je altijd om je vragen over diabetes te stellen aan zorgverleners of anderen met diabetes. Uiteraard kun je me ook altijd een berichtje sturen via instagram (@ronniesdosis) of de comments hieronder voor meer informatie. Ik kan niet garanderen dat ik al je vragen kan beantwoorden i.v.m. meerdere verzoekjes en mijn werk, maar ik wil het graag proberen.