afvallen-met-diabetes-type-1

Wil jij meer grip op je gewicht én bloedsuikers met diabetes type 1?

Download het Fit met Diabetes e-book en leer hoe je met mindset, voeding en beweging de controle pakt.

  • Verlies vet en behaal een gezond gewicht

  • Verbeter je HbA1c en Time in Range

  • Leer een gezond voedingspatroon opstellen

  • Voorkom hypo’s of hypers tijdens sport

Nu slechts € 9,95 

Ellen-poolmans-fit-met-diabetes

“Het e-book heeft me veel meegegeven op het gebied van hoe mijn bloedsuikers reageren op bepaalde soorten workouts. Dit neem ik elke keer mee zodra ik krachttraining of cardio doe.”

Ellen Poolmans, 12 jaar Diabetes Type 1
remco-kamphuis-fit-met-diabetes

“Helpt met doelen te stellen en die te behalen. Verder is het erg prettig om tips te krijgen van iemand die zich er echt in heeft verdiept. Aanrader voor mensen met type 1 diabetes!¨

Remco Kamphuis, 3 jaar Diabetes Type 1

“Veel gehad aan het stuk over voeding! Ik merk dat ik mijn bloedsuikers tijdens sporten nu beter onder controle kan houden. Aanrader als je tips kan gebruiken omtrent diabetes en sporten.”

Lisanne Rövekamp, 18 jaar Diabetes Type 1

Wat kun je verwachten?

  • Stappenplan voor betere bloedsuikers

  • Tips voor alle soorten sport

  • Hulpmiddelen voor je eigen voedingsplan

  • Inclusief krachttrainingsschema

afvallen met diabetes type 1 tweede foto

E-book NU verkrijgbaar

afvallen met diabetes type 1 tweede foto

Waarom dit e-book?

“Ik vond dat er in Nederland te weinig informatie was over hoe ik met stabiele bloedsuikers kon sporten en kon afvallen met diabetes type 1. Pas toen ik in de internationale wetenschap dook, vond ik de informatie die ik nodig had om 20 kilo vet te verliezen en tegelijkertijd mijn HbA1c te verlagen naar 40. Ik durf oprecht te zeggen dat ik nu gezonder ben met diabetes type 1, dan dat ik was zonder. Daarom heb ik al deze kennis en ervaring verwerkt in dit e-book, zodat jij op een toegankelijke en gezonde manier je gewicht- en diabetesdoelen kunt halen. Ronnie, 24 jaar Diabetes Type 1

Disclaimer: Ronnie’s Dosis (en het Fit met Diabetes e-book) levert geen medisch advies, diagnoses en behandelingen voor diabetes type 1 of overige condities. De auteur heeft geen medisch diploma en is dan ook niet verantwoordelijk voor de wijzigingen die jij doorvoert in je behandeling en levensstijl. Bespreek eventuele wijzigingen in je behandeling voor diabetes type 1 daarom altijd met je arts of diabetesverpleegkundige.