In deze vlog neem ik jullie mee op een dag waarin eten en trainen met diabetes type 1 aan bod komt. In bovenstaande video leg ik uit wat ik op een gemiddelde dag eet, net als wanneer en waarom. Ook geef ik een blik op een van mijn workouts. Gaandeweg geef ik daarbij tips waar jullie hopelijk iets aan hebben.

Let op: dit is hoe ik mijn diabetes controleer. Mocht jij iets willen wijzigen of proberen, bespreek dat dan eerst met je diabetesverpleegkundige.

Wil je nu zelf ook meer gaan trainen en leren over voeding met diabetes type 1? Dan adviseer ik je om mijn andere blogs te lezen of om het Fit met Diabetes e-book aan te schaffen. Hierin vind je tips over eten en trainen met diabetes en het behalen van een gezond gewicht, sterker worden, je conditie verbeteren, en het verbeteren van je HbA1c middels simpel leesbare hoofdstukken.

Ook kun je mijn informatie op Instagram bekijken (@ronniesdosis), waar ik dagelijks informatie deel en waar je met mij in contact kan komen via een direct message.

Heb jij nog tips voor eten en sporten met diabetes? Laat dan jouw reactie in de opmerkingen hieronder achter. Zo help je ook andere lezers van Ronnie’s Dosis!