Wow! Gaaf nieuws afgelopen week. ­čś« Via mijn e-book ‘Fit Met Diabetes’ heb ik al meer dan 50 mensen met Type 1 Diabetes kunnen helpen om meer grip te krijgen op hun bloedsuikers, gewicht en gezondheid.

Daarbovenop heeft mijn website ronniesdosis.nl in het afgelopen (en eerste!) jaar al meer dan 7.000 unieke bezoekers gehad. Dit vanwege de informatieve blogs en persoonlijke verhalen die ik daar publiceer.

Ik voel me vereerd dat ik zoveel mensen mag en kan helpen in de strijd tegen deze complexe en intensieve ziekte. Om nog meer bij te dragen doneer ik daarom een deel van de opbrengst van het Fit Met Diabetes e-book aan de Bas van de Goor Foundation.

De rest investeer ik weer terug in mijn website, content en projecten. Zo heb ik idee├źn voor interviews met ‘voorbeelddiabeten’ over hoe zij met de conditie omgaan. Ook staat er een een how-to meal prep guide op de planning en ga ik de samenwerking aan met stichtingen die zich inzetten voor diabetes.. Mijn doel is om minimaal een keer per week een artikel te publiceren. Daarnaast blijf ik regelmatig op instagram (@ronniesdosis) content publiceren.

Natuurlijk hoor ik ook graag van jullie wat jullie graag willen terugzien op deze blog. Het doel is tenslotte om anderen met diabetes zo veel mogelijk te helpen!